1000 words missing in picture

By:
mopiko JR

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 11-Apr-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
yang nih 70-200 lak..

 


*yang ni shoot guna lens cap ayam jer 70-200 ƒ3.5-5.6


Monday, 10-Apr-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Update zooming at zoo

yang ni lak bapak kerbau kat zoo tuh..


*shoot in medium.jadi tak la sedetail large or RAW format crop 50%


shoot with canon 400mm f2.8 IS
*ni beberapa keping jer yang sempat shoot yg lain sumer habis masa mengangkat bapak lens tuh..


Sunday, 9-Apr-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
outing to zoo - play with 400mm F2.8 IS.

 


thank to bro zainal ( sebab bagi pakai lens nih ) sumer orang taknak pakai sebab taknak bawak..huh
and bro bazuki atas tips2

*to hafidz aku tahu ko mesti jeles kan .aku bley tembak ko dari sini tau tak
*ini hanya intro..dia nyer hasill tunggguu

*thanks to ezwann for picture
http://ezwann.fotopages.com/


Friday, 7-Apr-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
cont-berkelah entry-siries 2

 
 
 
View all 30 photos...


others

shahar : http://starsmkj3.fotopages.com
didie :http://didiekabil.fotopages.com
barb :http://hellmyisonfire.blogspot.com
liza :http://lizzy23.fotopages.com
ariel : http://arilspartacus.fotopages.com



Wednesday, 5-Apr-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
30mac-2april - air terjun berkelah, kuantan.Pahang

 


ni untuk cover page..tgk puas2 dulu sebab gambar banyak sgt kene pilih sblm upload..
kepada geng OARS MMU cayalah korang, camping ni mmg best.
ok see u. next entry

others..
http://starsmkj3.fotopages.com


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net